Deel archief Sociologie Magazine online

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in oudere artikelen uit Sociologie Magazine (voorheen Facta) en geen abonnement heeft op het magazine; voortaan verschijnt er elke week een artikel uit het archief op sociologiemagazine.nl

In juni en juli zijn de volgende artikelen verschenen:- Universiteiten weerstaan McDonaldisering, door Kurt de Wit. Verschenen in Facta nummer 3 van 2008.- Sociale wetenschappen of sociale bouwkunde?, door Kurt de Wit. Verschenen in Facta nummer 1 van 2006.

- Sociologen die samenwerken: een nieuw elan binnen Nederland, door Sue-Yen Tjong Tjin Tai. Verschenen in Facta nummer 1 van 2006.

- Op zoek naar identiteit. Marokkaanse jongeren in de virtuele wereld, door Sue-Yen Tjong Tjin Tai. Verschenen in Facta nummer 2 van 2006.  

 

In augustus zullen (onder voorbehoud) de volgende artikelen verschijnen:

- Liefde op maat. Hoe Turkse en Marokkaanse jongeren hun partner kiezen, door Leen Sterckx. Verschenen in Facta nummer 2 van 2006.

- Waarom we altijd te weinig tijd hebben, door Kurt de Wit. Verschenen in Facta nummer 4 van 2006.

- Het thuis van migranten en hun nakomelingen, door Marije Schoonen. Verschenen in Facta nummer 1 van 2007.

- Een socioloog over de biologische oorsprong van gedrag: 'De mens is toch een groepsdier', door Jan Kornelis Dijkstra. Verschenen in Facta nummer 2 van 2007.

 

Oude nummers van Facta en Sociologie Magazine zijn hier na te bestellen.